sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Lentävien leipäveitsien paluu

Onpa aika lentänyt viimeisistä merkinnöistä. En edes muistanut kirjoittaneeni noin monesti. Sanoisinpa, että joulukuun 2010 jälkeen on tapahtunut paljon. Ehkä palaan niihin tulevissa kirjoituksissani, ehkä en.

Päätin aloittaa bloggaamisen uudelleen, kun se on ajankohtaista nyt myös työssäni ja jotenkin minusta tuntuu, että kaikki tällainen on vaikeampaa kuin ennen. Menin johonkin käsittämättömään uusavuttomuuden tilaan firman blogin kanssa. Käykääpä joskus lukemassa Stevecon blogia  osoitteessa http://blog.steveco.fi/ ja kommentoikaa!

Eilen meillä oli mukava ja vaiherikas päivä: juhlimme Sarin valmistumista restonomiksi. Nyt on kaikki paikat siivottu, astiat pesty, roskat hävitetty, ylijäämätarjoilut pakastettu ja juhlakalu poikaystävineen lähetetty Porvooseen, josta he jatkavat matkaa Norjaan huomisaamuna. Ehkä Katri tulee myöhemmin hakemaan omia tänne jääneitä romppeitaan veks ja on tuolla pihamaalla yksi ylimääräinen autokin.

Lomaan on vielä viikko aikaa. Pidän ekana hiihtolomaviikon ja sen perään joko koko kesäloman tai osan siitä.  Meillä on kaikenlaisia suunnitelmia kesäloman varalle ja ajattelin niistä raportoida sitten tässä blogissani, kunhan tulevat ajankohtaisiksi.


Ei kommentteja: