tiistai 16. heinäkuuta 2013

Tampereella

Aikamoinen myrsky ja mylväys olivat maanantai-ilta, yö ja tiistaiaamu Vaasassa. Hanskoja ei älytty ottaa matkaan mukaan, joten aika pian aamulla pistettin koppi koukkuun, Mersun penkinlämmittimet päälle ja navigaattori opastamaan kaupungista ulos. Sade, tuuli ja +11C eivät ihan vastaa käsitystä kesälomasäästä.

Sää parani etelään päin ja Laihialla oli jo tarvetta aurinkolaseille. Tampereella +17, aurinkoa, puolipilvistä ja kova tuuli. Majoututtiin Härmälän leirintäalueelle ja onneksemme hyvissä ajoin päivällä, sillä nyt illalla alue on täynnä. Ei ihme, tämä on viihtyisä, siisti ja kaikin puolin miellyttävä leirintäalue, joskin täälläkin on yksi nuori nainen jätetty hoitamaan yksin reception, pizzanpaisto ja kaljanmyynti. Aika hurjaa ja täysin älytöntä.

Meillä oli tärkeä syy ajaa nimenomaan Tampereelle: Katri hyppäsi aamupäivällä Haminassa bussiin, matkusti Tampereelle ja liittyi iltapäivällä meidän matkaseurueeseen. Tällä kokoonpanolla me onkin matkustettu paljon takavuosina ja odotettavissa on varmasti mukavia päiviä. Aamulla lähdemme seikkailemaan Tampere-cityyn, bussilla tietty.
Aurinkoinen tiistai-ilta Tampereella
Mikä toi on?!?
Pieni ötökkä vain :)  (Katrin ilme!!!)





Ei kommentteja: