keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kahdeksas matkapäivä, Tampereella

Aamuinen sauvakävelylenkki Pyhäjärven rantoja pitkin johti Hatanpään arboretumiin. Hieno, käymisen arvoinen paikka ja kaupanpäällisiksi mulle osui hieno keli! Onneksi oli lämmin, eikä tarvinnut harmitella KalPa-pipon jäämistä kotiin. Mun lisäksi liikkeellä oli lähinnä koiraihmisiä ja yksi naisporukka tuli viltteineen ja eväskoreineen sinne arboretumin nurmikentille kai aamupalalle tai ainakin nauttimaan hienosta säästä. Sauvakävely näin vaihteeksi on ihan hauskaa. Kotioloissa kun lähtee kävellen johonkin, pitää ainakin yksi koira olla aina mukana. Siksi olenkin käynyt sauvakävelyillä lähinnä sateella, kun silloin meidän herkkähipiäiset hurtat eivät halua mukaan.
Lumia 800:n kuva ei tee oikeutta todellisuudelle,
Matkasimme Tampere Cityyn bussilla. Yllättäen se oli kovasti edullista, huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin Jyväskylässä tai kotona Haminassa. En ehkä kotioloissa ajelisi bussilla kaupungille missään tilanteessa, mutta täällä se oli hyvä vaihtoehto ottaen huomioon auton parkkeeraamisen kalleuden.

Katrin kanssa tehtiin vähän ostoksia alennusmyynneistä. 

Ostos :)
Törmättiin semmoiseen kauppaan kuin Punnitse ja säästä. Säästämisestä en tiedä: loputtomiin houkutuksia. Ostin vain vähän pähkinöitä ja suljin silmäni kaikilta suklaaherkuilta.
Houkutuksia loputtomiin.
Illalla käytiin vielä paistamassa makkaraa rannassa. Päivän sää on ollut kaksijakoinen: välillä on ollut aringonottokeli ja seuraavassa hetkessä on ollut järkyttävän kylmä. Ei kiva, mutta tällaista tämä nyt on. Ei kuitenkaan ole satanut. Torstaiaamuna taidamme vaihtaa maisemia...
Iloinen matkakumppanimme <3














Ei kommentteja: